Ook 2 sterren voor Maxxis in ANWB All Season Bandentest

Ook 2 sterren voor Maxxis in ANWB All Season Bandentest

De Maxxis all season band voor personenauto’s, de AP2, heeft twee sterren behaald in de ANWB All Season Bandentest 2018. Dit laat Reedijk Banden Import weten.
Staande houden
Hiermee heeft de band zich goed staande gehouden naast bekende merken als Michelin, Vredestein, Firestone en Hankook. “Wij zijn trots dat Maxxis dezelfde waardering heeft gekregen als deze grote A-merken”, aldus Reedijk Banden Import, de exclusief distributeur van Maxxis in de Benelux: “De Maxxis Premitra HP5 is dit jaar in de zomerbandentest van de Duitse Gesellschaft für Technische Überwachung (GTÜ) ook goed naar voren gekomen. RBI ziet dit als een bevestiging van de kwaliteit die Maxxis biedt.”
M+S markering
De Maxxis AP2 is een all season band die voorzien is van zowel de M+S markering als het 3PMSF symbool. Door de moderne rubbersamenstelling en de constructie is er een verbeterde stabiliteit bij hoge snelheden. Ook zorgt het loopvlak voor een vermindering van de rolweerstand. De all season band is het hele jaar verkrijgbaar in bijna 90 maten, lopend van 13 t/m 19 inch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.