Zuid West Banden breidt buitenopslag uit
(Foto: Shutterstock)

Zuid West Banden breidt buitenopslag uit

Zuid West Banden gaat zijn buitenopslag met 3.000 vierkante meter uitbreiden. Het Zuid-Hollandse bandenbedrijf breidde vorig jaar zijn binnenopslag al met 1.200 vierkante meter uit.

De bandenspecialist bouwt zijn nieuwe opslag naast zijn bestaande perceel aan de Industrieweg in Klaaswaal. De kavel wordt verhard en gebruikt voor de opslag van trekker-banden. “Alles gaan we renoveren, zoals ons kantoor en andere zaken. Op het stuk land naast ons komt dan die bandenopslag. Daar slaan we allerlei verschillende banden op, allemaal inruilbanden”, vertelt Remco Aarnoudse, specialist verkoop binnendienst bij Zuid West Banden, aan Bandenportaal.

Het bandenbedrijf is 35 jaar geleden opgericht en is intussen uitgegroeid tot Goodyear-importeur voor zowel Nederland, als België. Het bedrijf specialiseert zich in trekker-banden en levert onder andere aan trekkers met 60 tot 400 pk. Consumenten kunnen in dit segment ook voor andere merken bij het bedrijf terecht. De bandenspecialist heeft namelijk ook Bridgestone, Michelin, Vredestein, BKT en Mitas in zijn gamma. Ondertussen heeft het bedrijf ook een vestiging in Noordwijkerhout.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.