Zomerbanden Laufenn nu beschikbaar voor Europese markt

LaufennHankook’s nieuwe merk Laufenn is nu beschikbaar voor de Europese markt. Met dit merk richt bandenfabrikant Hankook zich op prijsbewuste automobilisten.

Zomerbanden
Als eerste zijn er drie nieuwe zomerbanden leverbaar. Deze zijn speciaal voor de behoeften en wegcondities op de regionale markt ontwikkeld. Het assortiment zomerbanden bestaat uit de Laufenn S FIT EQ, de touring Laufenn G FIT EQ en de Laufenn X FIT VAN voor bestelauto’s.

Drie typen
De Laufenn S FIT EQ is gericht op prestatie. Deze band heeft een hydro-loopvlakontwerp.met de vier rechte hoofdgroeven en een gestroomlijnd ribblok. Dit is vooral gericht op het voorkomen van aquaplaning.
De Laufenn G FIT EQ is speciaal ontworpen voor het klein tot midden klasse segment. De band wordt gekenmerkt door een loopvlakontwerp met 4 ribben. De middelste rib is voorzien van inkepingen met extra diepte, zodat onder uiteenlopende wegcondities soepeler en rustiger kan worden gereden.
De X FIT VAN is bestemd voor bestelauto’s. Deze zorgt structureel voor een betere samenhang, hetgeen resulteert in een betrouwbare rijstabiliteit en lange levensduur.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.