Yokohama OTR en Alliance samen in Yokohama Off-Highway Tires

Yokohama Rubber Co heeft de wereldwijde off-the-road (OTR) bandenactiviteiten van Yokohama en van Alliance Tire Group samengevoegd tot de nieuwe bedrijf ‘Yokohama Off-Highway Tires‘ (YOHT).
Overname
Deze samenvoeging volgt op de overname vier jaar geleden door Yokohama van de bandenfabrikant de Alliance Tire Group (ATG) met zijn bandenmerken Alliance, Galaxy en Primex. “Dit betekent dat het huidige handelsmerk ATG met ingang van 1 januari 2021 wereldwijd zal ophouden te bestaan”, aldus Yokohama. Tegelijk zal de website www.atgtire.com worden gemigreerd naar www.yokohama-oht.com. Dit geldt ook voor de apps, die beschikbaar zullen zijn in de app store van Google en Apple. De nieuwe identiteit zal op alle digitale en gedrukte platforms in alle communicaties in 2021 zichtbaar worden.
Hoofdkantoor
YOHT zal wereldwijd aanwezig zijn met hoofdkantoren in Tokyo, Boston, Amsterdam en Mumbai. De nieuwe wereldwijde samengevoegde entiteit biedt een volledig assortiment OHT-banden voor voertuigen in de bouw en industrie en in de land- en bosbouw. YOHT wordt ondersteund door het off-highway-netwerk van acht productiefabrieken van de Yokohama Group in vier landen en door drie R&D-centra in Japan, India en de VS.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.