Yokohama en Kumho gaan samenwerken

Yokohama en Kumho gaan samenwerken

Kumho YokohamaYokohama Rubber en Kumho Tire hebben een samenwerkingsverdrag gesloten voor samenwerking op het gebied van onderzoek en ontwikkeling (R&D). Hiertoe ondertekenden beide bedrijven op 31 mei een contract. Dit meldt Kumho importeur Van Klei Banden Import.
Technologische alliantie
Daarnaast hebben beide bedrijven overeenstemming bereikt over de uitwisseling van licenties en technologieën. De overeenkomst is gebaseerd op een technologische alliantie die de twee bedrijven al op 15 februari hebben getekend. Deze alliantie behelst een samenwerking in de ontwikkeling van conceptbanden gericht op de toekomst. Met deze ultralight-banden wil men de millieu-efficientie verbeteren, zoals de CO2 uitstoot.
Kumho Tire
Kumho Tire is opgericht in 1960 en heeft een hoofdkantoor in Gwangju, Zuid Korea. Het bedrijf maakt deel uit van de Kumho Asiana Group, waaronder ook Asiana Airlines.
Yokohama Rubber
Yokohama Rubber is opgericht in 1917 in Japan en houdt zich naast banden bezig met de productie van onder meer rubber slangen, afdichtingsmateriaal en golf equipment.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.