VW Group roept Bridgestone uit tot ‘Best Supplier 2015’

Volkswagen Group heeft Bridgestone Corporation uitgeroepen tot ‘best supplier’ en heeft de bandenproducent daarvoor een 2015 VW Group Award uitgereikt.
Innovatie
De VW Group reikt deze award uit aan een kleine groep van internationale leveranciers die zich onderscheiden door hun innovatieve capaciteiten en hoge betrouwbaarheid. Franco Annunziato, President en CEO van Bridgestone Europe, nam de award in ontvangst tijdens een speciale bijeenkomst in Neuburg. “Bridgestone neemt de award met veel plezier en trots in ontvangst”, zei hij. “Het is het resultaat van goed teamwork en inspanningen door de Bridgestone divisies en business units.”
Globale organisatie
Annunziato noemde twee redenen voor het ontvangen van de award: “Ten eerste Bridgestone’s strategie om haar globale organisatie zodanig in te richten dat deze voldoet aan wat Volkswagen Group verwacht van een globale toeleverancier. Ten tweede is er onze commitment om hoogstaande technologie te ontwikkelen die Volkswagen Group helpt het brandstofverbruik en de CO2 uitstoot te verminderen.”

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.