VVN en Goodyear werken samen aan veiligheid

VVN en Goodyear werken samen aan veiligheid

Goodyear Experience YoungVeilig Verkeer Nederland gaat samenwerken met bandenproducent Goodyear om jongeren bewust te naken van de risico’s van autorijden.
Veiligheid
Ruim negentig procent van alle ongelukken wordt veroorzaakt door menselijk falen. Het bevorderen van een bewust, verstandig en daardoor veilig verkeersgedrag staat dan ook bovenaan de prioriteitenlijst van VVN. De reden dat men voor samenwerking met Goodyear heeft gekozen is dat deze bandenfabrikant de afgelopen decennia diverse veiligheidsinnovaties in gang heeft gezet en diverse sensibiliseringscampagnes rond een veilige bandenkeuze en een goed bandenonderhoud heeft georganiseerd.
Safe Driving Experience
De samenwerking start zaterdag 7 september met de organisatie van de Goodyear-Veilig Verkeer Nederland Safe Driving Experience Youngsters Edition. Een sensibiliseringsdag voor jonge, beginnende automobilisten tussen 18 en 25 jaar, en maximaal één jaar in het bezit van een rijbewijs. Doelstelling van de dag is om jonge bestuurders meer rijervaring te laten opdoen. Er zijn workshops en praktijkoefeningen.
Rob Stomphorst van Veilig Verkeer Nederland: “De Safe Driving Experience is een mooie kick-off van een langdurige samenwerking die we beogen met Goodyear. De opzet van deze dag sluit perfect aan bij onze sensibiliseringscampagnes, zoals de BOB- en de nieuwe Shotgun-campagne rond afleiding achter het stuur.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.