Vredestein Traxion banden OE voor Claas Tractor

Vredestein Traxion banden OE voor Claas Tractor

Apollo Vredestein is gestart met de levering van de Vredestein Traxion banden aan Claas Tractor SAS, direct vanaf de productielijn. Dit laat de bandenproducent weten.
Eerste montage
De landbouwbanden worden geleverd aan de fabriek van het Franse bedrijf in Le Mans. Aanvankelijk zijn ze beschikbaar voor de tractormodellen Arion500 & 600 en Axion800 & 900.
Apollo Vredestein heeft hiervoor een investering gedaan in de verhoging van de productiecapaciteit van zijn landbouwbanden in Nederland en India. Dit heeft een uitbreiding mogelijk gemaakt van het portfolio Vredestein-landbouwbanden en het totale volume aan banden dat beschikbaar is voor klanten zoals tractorfabrikanten.
Optie
Vredestein TraxionXXL- en Traxion+-banden zijn sinds oktober vorig jaar als optie beschikbaar op de prijslijst van Claas Tractor. Dit was volgens de bandenfabrikant een antwoord op de wens van vele Claas-importeurs, -dealers en -eindgebruikers die Vredestein-banden wilden voor hun nieuw bestelde tractoren.
Claas en Apollo Vredestein werken al langer nauw samen. In de fabrieken van Claas in Bad Saulgau (D) en Woippy (F) worden aanhangers, silagewagens en balenpersen uitgerust met Vredestein Flotation-banden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.