Vredestein tekent convenant met ROC van Twente

Vredestein tekent convenant met ROC van Twente

Elf partijen, waaronder Apollo-Vredestein,  ondertekenden op de ROC in Enschede een convenant om hun samenwerking met betrekking tot de instandhouding en promotie van laboratorium- en procestechniek in Twente te bekrachtigen.
Apollo Vredestein
Het was de tweede keer dat dit convenant werd ondertekend. De eerste ondertekening vond plaats in 2008 om werken in de Twentse proces- en laboratoriumtechniek te promoten. Het ROC van Twente wil dat meer studenten kiezen voor deze opleiding en heeft samen met het bedrijfsleven het project ‘Er zit muziek in de proces- en laboratoriumtechniek’ gestart. De deelnemende partijen zorgen voor het promoten van de opleidingen en het aanbieden van stageplaatsen en banen voor afgestudeerden. De campagne benadrukt dat proces- en laboratoriumtechniek een interessant en belangrijk vakgebied is.
Week van de procestechniek
Sinds de start in 2008 heeft de campagne volgens de ROC van Twente resultaat opgeleverd, aldus de ROC van Twente. Men ziet al jaren een stijging in het aantal studenten. Onderdeel van de campagne is de jaarlijkse ‘Week van de procestechniek’ die vorige week plaats vond..

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.