Vredestein start samenwerking met Hamann

Vredestein start samenwerking met Hamann

Hamann BMW M6
Hamann BMW M6

De Duitse firma Hamann-Motorsport GmbH, specialist in premium-styling voor merken als BMW, Rolls-Royce en Range Rover, is een samenwerking aangegaan met Vredestein. Reden voor de samenwerking is “dat de karaktereigenschappen van Hamann feilloos aansluiten op die van Vredestein: “Dit vormt een solide basis vormt voor een samenwerkingsverband op hoog niveau.”
Hamann is gespecialiseerd in het individualiseren, verfraaien en perfectioneren van topklasse auto’s. Hierbij gaan styling en snelheid hand in hand, waarbij de identiteit van de auto vaak wordt bepaald door de specifieke wensen van de klant.
Naast techniek weet Vedestein zich naar eigen zeggen te onderscheiden in vormgeving. Met ‘Premium Styling by Vredestein’ richt het merk zich op de markt van exclusieve auto’s. Partner van de ontwerpafdeling is het Italiaanse Giugiaro Design.
Concrete voorbeelden van de samenwerking tussen Hamann en Vredestein zijn de door de Duitse firma verfraaide Range Rover Evoque en BMW M5/M6. De Evoque is voorzien van de Vredestein Ultrac SUV Sessanta in de maat 295/30 ZR 22. Voor de M5 en M6 ontwikkelde Vredestein een band waarvan de zijkant is voorzien van het Hamann-logo. De voorbanden hebben de maat 265/30 ZR 21, achter is 305/25 ZR 21 gemonteerd.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.