Vredestein maakt debuut in Farming Simulator 22
(Foto: Vredestein)

Vredestein maakt debuut in Farming Simulator 22

Vredestein komt voor het eerst beschikbaar voor spelers van Farming Simulator. Het bandenmerk maakt namelijk zijn debuut in de nieuwste versie van het landbouw-spelletje.

Moederbedrijf Apollo wil met deze zet miljoenen huidige en toekomstige boeren en toeleveranciers bekend maken met het Vredestein-assortiment. Om dit te bereiken heeft het bedrijf met de ontwikkelaar van de game, Giants Software, samengewerkt.   Zo kunnen alle afgebeelde banden allemaal met een hogere nauwkeurigheid in Farming Simulator 22 te zien zijn. Hiervoor heeft het bandenmerk grote hoeveelheden 2D- en 3D-gegevens gedeeld die de fysieke kenmerken van elk product lieten zien.

“Deze samenwerking met Giants Software is een geweldige manier om in contact te komen met de wereldwijde online gaming-gemeenschap. Hieronder vallen veel jongeren die Vredestein misschien nog niet kennen. Simulatie wordt steeds belangrijker voor Apollo, waardoor we nieuwe Vredestein-producten kunnen ontwerpen, testen en sneller kunnen uitbrengen”, vertelt Robbert Holtkamp, manager OHT Europa bij Vredestein, in een persbericht. Apollo’s landbouwbanden zijn ontwikkeld rond het Traxion-concept, dat bekend staat om zijn gebogen, niet-parallelle noppenontwerp. Dit ontwerp moet ‘zelfreiniging’ mogelijk maken en bodembehoud maximaliseren. Ook het bestuurderscomfort en de levensduur van de band moet het optimaliseren.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.