Vredestein scoort goed in zomerbandentests

Vredestein scoort goed in zomerbandentests

Vredestein SportracDe Vredestein Sportrac 5 en de Vredestein Ultrac Vorti werden hoog gewaardeerd in verschillende onafhankelijke Europese bandentests, en behaalden met name uitstekende resultaten in handling op droog wegdek, een laag geluidsniveau en een lager brandstofverbruik. Dit meldt Vredestein in een persbericht.
Research
De behaalde resultaten vormen voor Vredestein “de bekroning van intensieve research, miljoenen testkilometers en een hoogwaardig productieproces.” Auto Bild, de Duitse en Oostenrijkse verkeersclubs ADAC en ÖAMTC, en consumentenorganisatie Stiftung Warentest hebben de allrounder Vredestein Sportrac 5 en de Ultra High Perfomanceband Vredestein Ultrac Vorti aan hun veelzijdige testprogramma’s onderworpen.
Hoogwaardige technologie
Volgens Dr. Seshu Bhagavathula, Chief Technology Officer, Apollo Tyres Ltd, zijn de testresultaten van de Vredestein Sportrac 5 en de andere productlijnen een bewijs van de hoogwaardige technologie en procesinnovatie bij Apollo’s R&D center in Nederland: “Het heeft ons geholpen om continue te blijven voldoen aan de hoge eisen van onze klanten.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.