Vredestein schrijft fotowedstrijd uit bij Concours d’Élégance

Vredestein schrijft fotowedstrijd uit bij Concours d’Élégance

Vredestein heeft onder de bezoekers van het komende Concours d’Élégance via social media een fotoactie uitgeschreven. De mooiste foto wordt beloond met een prachtig Limited Edition Vredestein Classic-horloge.
Het tweejaarlijkse Concours d’Élégance vindt komend weekend 23 en 24 juni plaats in Apeldoorn. Ook dit jaar is Vredestein als trouwe sponsor en fan weer aanwezig. Tijdens het evenement zijn de mooiste klassieke auto’s te bezichtigingen. Als aanbieder van autobanden voor het klassieke segment daagt Vredestein de bezoekers uit hun mooiste Vredestein-foto van het Concours d’Élégance tijdens en na het event op het Facebook prikbord van Vredestein en/of Twitteren aan @Vredestein. De winnaar wordt bekend gemaakt in week 28
Tijdens Concours d’Élégance worden op het Vredestein-paviljoen enkele prachtige auto’s getoond op banden uit het Vredestein Classic-segment. Zo is er een Aston Martin DB2 te bewonderen, voorzien van Vredestein Sprint Classics, een band met de nostalgische uitstraling van toen en de techniek van nu. Daarnaast toont Vredestein een Mercedes 190 SL, voorzien van Vredestein Sprint Classics met witte zijkant. (Foto: Astonmartins.com)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.