Vredestein samen met Mansory op IAA in Frankfurt

Vredestein samen met Mansory op IAA in Frankfurt

Vredestein neemt samen met samenwerkingspartner Mansory deel aan de IAA in Frankfurt. De stand toont enkele nieuwe, unieke creaties van Mansory uitgerust met Vredestein banden. Daarnaast vindt op de IAA de start plaats van de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein: Rocktheroad.
Exclusieve auto’s
Mansory is opgericht in 1989 en legt zich toe op het verfijnen van luxe personenauto’s van merken als Rolls-Royce, Bentley en Aston Martin. Het bedrijf telt meer dan 200 werknemers die zo goed als alle wensen van de exclusieve klantenkring kunnen waarmaken. De auto’s zijn uitgerust met autobanden van Vredestein.
Rocktheroad
Rocktheroad is de grootste online campagne in de geschiedenis van Vredestein die op 8 september werd gelanceerd op Ibiza. Vredestein kondigde aan te gaan samenwerken met dj Hardwell, tweemaal uitgeroepen tot ’s werelds beste DJ, en de Spaanse racing development driver Carmen Jordá. Samen combineren zij de dynamische rijbeleving van Vredestein met de levendige beats van dj Hardwell en creëren ze een unieke track geïnspireerd op de rijkunsten van Jordá.
Vredestein en Mansory zijn aanwezig op de IAA op stand B16 in Hal 5.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.