Vredestein met nieuwe Ultrac Vorti R op Top Marques Monaco

Vredestein met nieuwe Ultrac Vorti R op Top Marques Monaco

Top Marques MonacoApollo Vredestein is aanwezig op de beurs ‘Top Marques’ in Monaco, die voor de tiende keer op rij plaatsvindt. Op deze beurs is er een exclusieve, stijlvolle presentatie van topmerken.
Premium Styling
Top Marques vindt dit jaar plaats van 18 tot en met april in het Grimaldi Forum te Monte Carlo. De bezoekers kunnen niet alleen genieten van de mooiste auto’s, maar zien er ook juwelen en horloges, luxegoederen, jachten en zelfs helikopters. Vredestein presenteert haar premium styling concept. Op de stand staat onder meer een Hamann BMW M6. Er zijn meer partners van Vredestein aanwezig, zoals de nieuwe, Nederlandse sportwagenfabrikant Vencer.
Vredestein Ultrac Vorti R
Tijdens Top Marques is er voor de pers de gelegenheid om kennis te maken met de Ultrac Vorti R. Er kan worden gereden in een Hamann BMW M5 op het stratencircuit van Monaco. Daarnaast is er een Hamann Mercedes-Benz SLS Cabriolet, voorzien van de kleuren en de styling van Vredestein en de Ultrac Vorti R.
De Ultra Vorti R werd geïntroduceerd in Geneve. Bij deze band ligt het accent op grip en sportiviteit onder de meest extreme omstandigheden, zoals op een circuit. De Ultrac Vorti R is voorzien van snelheidscodering (Y), waarmee deze band geschikt is voor snelheden boven 300 km/u.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.