Vredestein lanceert #Rocktheroad muziekvideo ‘Run Wild’

Vredestein lanceert #Rocktheroad muziekvideo ‘Run Wild’

Vredestein heeft een tweede samenwerking op muziekgebied bekendgemaakt als onderdeel van de #Rocktheroad campagne. De nieuwe track ‘Run Wild’ van DJ Hardwell en Jake Reese wordt, net als de ‘United We Are’ Remix van afgelopen oktober, opgesierd door de Spaanse racecoureur Carmen Jorda.

Opwindend autorijden
In het muzikale en visuele decor van de Run Wild-video laat Vredestein zien hoe opwindend autorijden kan zijn. Carmen Jorda wordt letterlijk in de Vredestein #Rocktheroad racegame gezogen terwijl ze zich een weg baant langs de gevaarlijke objecten die Hardwell laat vallen. Het verhaal wordt steeds surrealistischer en eindigt met een intense dansscène onder de volle maan met Carmen en Hardwell.

De tekst in Run Wild, gezongen door popzanger Jake Reese, beschrijft de zoektocht van Hardwell naar de vrouw uit zijn herinneringen, met wie hij ooit zijn gevoelens en onbegrensde vrijheid deelde.

Prestaties
In de video is een belangrijke rol weggelegd voor de prestaties van zowel de auto als de banden – net als in games als Need for Speed en Project Cars. Bij het realiseren van deze look is gebruik gemaakt van live actie, achtergrondprojectie en 2D/3D-animaties. Alle wide shots van auto naar auto zijn gefilmd in Spanje en het aanvullende materiaal is opgenomen in Nederland.

Klik hier voor de video.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.