Vredestein introduceert ‘limited edition’ op Techno Classica

Vredestein introduceert ‘limited edition’ op Techno Classica

Vredestein Sprint ClassicVredestein introduceert tijdens Techno Classica in Essen (5-9 april) het speciale klassieke ‘limited edition’ bandenmodel. Ook vestigt de bandenproducent de aandacht op de samenwerking met de Mille Miglia.

Mille Miglia
De introductie van de ‘limited edition’ vond plaats op de eerste dag van de jaarlijkse beurs voor liefhebbers van klassieke auto’s. Op de stand van Vredestein is bovendien een zeldzame palmgroene Porsche 356 pre-A aanwezig, die oorspronkelijk in 1953 in New York is geregistreerd. Door deelname in de Mille Miglia in 2011 en 2012 wordt deze auto automatisch geassocieerd met de beroemde Italiaanse race van 1000 kilometer. Ondanks werd de relatie van tussen Mille Miglia en Vredestein bekroond met een sponsorovereenkomst waarin Vredestein is benoemd tot de officiële bandenpartner van de race van 2017 tot 2019.

Limited Edition
Vredestein viert de nieuwe samenwerking met de introductie van een unieke Limited Edition Sprint Classic band in maat 165 HR 15 met het logo van de Mille Miglia op de zijkant. De band wordt op de stand van Vredestein getoond op de Porsche 356 pre-A.

Vredestein is aanwezig op stand 437 in hal 3.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.