Vredestein introduceert bandenspanning-app voor landbouwvoertuigen
(foto: Shutterstock)

Vredestein introduceert bandenspanning-app voor landbouwvoertuigen

Bandenfabrikant Vredestein heeft, samen met andere bandenfabrikanten, een bandenspanning-app ontwikkeld voor landbouwvoertuigen.

Met de Agro-Tyre-Pressure App kunnen eigenaren van deze voertuigen de juiste bandenspanning vinden van landbouwbanden. Niet alleen voor Vredestein, maar voor verschillende merken. Dit laat het bedrijf in een verklaring weten.

Boeren en loonwerkers moeten regelmatig op zoek naar de juiste bandenspanning volgens het advies van de bandenfabrikant. Omdat het vinden van de juiste bandenspanning voor landbouwbanden tijdrovend kan zijn, wordt de spanning vaak algemeen gekozen, ten koste van de maximale prestaties.

Bandenfabrikanten hebben samengewerkt aan een gemeenschappelijke oplossing: Agro-Tyre-Pressure App. Deze app is de enige die de databases (spanning, belasting en snelheid) van verschillende fabrikanten combineert.

Op deze wijze biedt de Agro-Tyre-Pressure App toegang tot de juiste bandenspanning, door per merk en maat de juiste snelheid en belasting te selecteren.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.