Vredestein geeft naam aan Cycling Zandvoort
(Foto: Cycling Zandvoort)

Vredestein geeft naam aan Cycling Zandvoort

Vredestein is de nieuwe naamgever van Cycling Zandvoort. De bandenmaker ziet het evenement als uitgelezen kans om zijn doelgroep met zijn fiets-producten kennis te laten maken.

Moederbedrijf Apollo en organisator Exventure Sports & Events hebben de overeenkomst gesloten. De ruggengraat van het evenement is de 24-uurs race. Teams, fanatiek of recreatief, proberen hierbij in estafettevorm in een etmaal zo veel mogelijk afstand af te leggen. Ook zijn er solo-rijders, is er een gravelwedstrijd, een 6-uurs race en zijn er nog meer fietsactiviteiten. De bandenmaker zet zich naar eigen zeggen volop in op R&D en innovatie. Cycling Zandvoort is daarom voor het merk een gelegenheid om zijn doelgroep met de zijn on-en offroad fietsproducten kennis te laten maken.

Evenement

“Cycling Zandvoort is een prachtig fietsevenement, waar het thema fietsen in al haar aspecten aan bod komt. En dat alles op zo’n tot de verbeelding sprekende locatie. Wij kijken er naar uit hier met onze klanten, eindconsumenten en business to business, een mooi weekeinde te beleven. Hierin staan onze producten centraal en treffen performance en plezier elkaar”, vertelt Thomas Mittendorff, manager Two Wheel Tyres bij Apollo, in een persbericht.

“Erg leuk te ervaren dat ons werk aan Cycling Zandvoort de afgelopen jaren opgemerkt is. Het is een mooi evenement op misschien wel de meest aansprekende locatie van Nederland. Wie wil er nu niet fietsen op het Formule 1 asfalt? Met Vredestein hebben we een ambitieuze partner aan boord, waarmee we deze succesformule nog verder kunnen uitbouwen”, voegt Alex Schuttert van Exventure Sports & Events toe.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.