Vredestein breidt productiecapaciteit landbouwbanden uit

Vredestein breidt productiecapaciteit landbouwbanden uit

Apollo Vredestein BV investeert flink in de uitbreiding van de productiecapaciteit van haar landbouwbanden. Dit laat de bandenfabrikant weten.
Groeiende vraag
Aanleiding voor deze investeringen is de groeiende vraag van professionele eindgebruikers naar Vredestein landbouwbanden. De bouwwerkzaamheden in de fabriek in het Nederlandse Enschede liggen op koers. Vanaf januari 2014 is er 50% meer output, maar nu al hebben de uitbreidingen de levertijden verkort en de ontwikkeling van nieuwe bandenmaten ligt voor op schema dankzij de grotere productiecapaciteit.
Tractorbanden
De focus bij de productietoename ligt op de tractorbanden en radiale implementbanden uit de Traxion- en Flotation range. Met de geplande investeringen heeft Apollo Vredestein bovendien de mogelijkheid om nog grotere en bredere banden te produceren. Daarnaast richt de bandenproducent zich met de productietoename van landbouwbanden op nieuwe geografische markten, zoals Amerika en Azië. Als onderdeel van het wereldwijd opererende Apollo Tyres Ltd. kan het bedrijf gebruik maken van de reeds bestaande netwerken in alle continenten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.