VMI Group naar nieuwe fabriek in Polen

VMI Group naar nieuwe fabriek in Polen

VMIDe VMI Group, fabrikant van bandenmachines en onderdeel van TKH Group, opent in september een nieuwe fabriek in Leszno (Polen). Dit meldt European Rubber Journal.

State-of-the-art
Nu nog werkt VMI vanuit een nabij gelegen fabriek, die wordt gehuurd en te klein is geworden. Hier zijn nog 40 mensen werkzaam. De nieuwe fabriek zal aanvankelijk een oppervlakte hebben van 44.000 m2 en zal volgens VMI worden voorzien van ‘state-of-the-art’ technologie om tot kortere levertijden te komen. 125 mensen zullen er machines produceren voor klanten over de hele wereld.

Eerst 2e kwartaal
VMI maakte al in november vorig jaar bekend de nieuwe fabriek in gebruik te zullen nemen in het tweede kwartaal van 2017, maar dat wordt nu in september. Volgens VMI is besloten tot deze vertraging om de opening net na de zomer te laten vallen.

Voor de nieuwe fabriek heeft VMI gekozen voor de huidige locatie in Polen vanwege de nabijheid van universiteiten en technische scholen en de mogelijkheid om goed gemotiveerde en hooggekwalificeerde technische medewerkers aan te kunnen trekken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.