VelgenShop.nl opent nieuwe vestiging in Utrecht

VelgenShop.nl opent nieuwe vestiging in Utrecht

Velgen Shop UtrechtVelgenShop.nl opent de deuren van Banden Shop & Velgen Shop Utrecht, de vijfde vestiging na Etten-Leur, Drachten, Nijmegen en Amsterdam.
Behoefte
VelgenShop.nl verwacht binnenkort ook al de zesde toevoeging aan haar franchise te openen in de regio Zuid-Holland. Volgens Kai Peters, Commercieel manager van BandenShop.nl & VelgenShop.nl, was Utrecht nog niet voorzien van een locatie waar men eenvoudig banden en velgen kan bekijken en kopen: “Utrecht is één van de drukste gebieden in Nederland. Wij merkten dat de consument hier behoefte had aan een dergelijke vestiging.”
Shop-in-shop
De Banden Shop & Velgen Shop franchise is volgens Peters een shop-in-shop concept dat past naast de bestaande bedrijfsvoering: “Naast je huidige bedrijfsvoering ben je dus ook een Banden Shop & Velgen Shop winkel.”
VelgenShop.nl heeft meer dan 160 leveranciers en verzekert zo de levering van 99,9% van de velgen en banden op de Europese markt. De franchise richt zich met name op ondernemers in de automotive branche die nog niets met banden en velgen doen.
 
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.