VDB met Novex aanwezig op Auto Prof Gorinchem

VDB met Novex aanwezig op Auto Prof Gorinchem

NovexTijdens de Auto Prof Vakbeurs Gorinchem zal Van den Ban Autobanden (VDB) aanwezig zijn met haar private label Novex. “De Auto Prof Beurs is voor ons een mooie kans om de bezoekers te laten zien wat wij met Novex te bieden hebben”, aldus VDB.

All-season
Begin 2017 breidt VDB de Novex all season serie verder uit met 12 nieuwe maten, oplopend tot 18 inch. Hiermee spelt men in op de groeiende vraag naar 4 seizoenenbanden. Met deze uitbreiding zal het totaal aantal maten van de all season banden uitkomen op 52. “Onze Novex 4 seizoenenbanden zijn een prima alternatief en het hele jaar door beschikbaar”, aldus VDB.

Novex-dealers
Novex heeft een landelijk netwerk van dealers die het merk in de markt zetten. In Gorinchem staat het Novex-team ook klaar om bezoekers te informeren over de voordelen rondom het Novex dealerschap. VDB zegt trots te zijn op de grote ontwikkeling die haar private label in de laatste jaren heeft doorgemaakt. “Ons brede programma, de kwaliteit, het uitgebreide dealernetwerk en onze marketinginspanningen werpen hun vruchten af.

De Auto Prof Vakbeurs Gorinchem vindt plaats van 7 t/m 9 februari 2017.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.