Van den Bosch verlengt samenwerking met Continental
(Foto: Continental)

Van den Bosch verlengt samenwerking met Continental

Van den Bosch verlengt zijn samenwerking met Continental. Het Duitse bandenmerk regelt de leveringen van truck- en trailerbanden voor de Nederlandse bulk-dienstverlener. Daarnaast neemt Continental het gehele Europese bandenmanagement voor Van den Bosch op zich.

“In de samenwerking met leveranciers vinden wij het belangrijk dat er wordt meegedacht in onze specifieke behoeften. Naast veiligheid en bedrijfszekerheid spelen hierbij ook efficiency en innovatie een belangrijke rol. Daarnaast verwachten wij van onze leveranciers een duidelijke visie en bijdrage op het gebied van duurzaamheid. Wij hebben ons tot doel gesteld om in 2025 koploper binnen onze branche te zijn op het gebied van duurzaamheid. Daarom is het dan ook vanzelfsprekend dat dit belangrijk is bij de keuze van onze leveranciers”, vertelt Hans Kanters, directeur procurement bij Van den Bosch, in een persbericht.

Van den Bosch geeft aan dat vooral het ontzorgen van zijn Europese vlootbeheer belangrijk is. “Hiervoor heeft Continental een Europees dekkend netwerk waar we 24/7 gebruik van kunnen maken. Hieronder vallen zowel reguliere vervangingen, vlootinspecties als breakdowns. Zodoende zijn we in staat om onze bedrijfszekerheid en daarmee de leverbetrouwbaarheid richting onze klanten te verhogen. Bovendien hebben we via de managementrapportages vanuit het online Continental Cesar fleet-managementsysteem een real-time inzicht in alle band gerelateerde kosten van onze vlootʺ, vult Anthony van Lierop, manager van de technische afdeling van Van den Bosch, aan.

Continental

ʺWij zijn er trots op dat Van den Bosch de samenwerking met ons heeft verlengd. In de afgelopen jaren heeft Continental geïnvesteerd in nieuwe producten, maar daarnaast ook in systemen en diensten waarmee we het bandenmanagement, voor fleetowners transparanter en eenvoudiger kunnen maken. Wij zien het dan ook als een blijk van waardering wanneer een logistieke dienstverlener als Van den Bosch wederom kiest voor Continentalʺ, sluit Edwin van Erp, divisie-manager bij Continental Benelux, af.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.