Vaco wisselt managers
(Foto: Shutterstock)

Vaco wisselt managers

De besturen van Vaco en KCL, onder voorzitterschap van Ron van der Jagt, hebben besloten tot enkele wijzigingen in de dagelijkse leiding van de organisatie. KCL-directeur Laura Seegers, tevens algemeen secretaris van Vaco, neemt hierbij in goed overleg afscheid van Vaco.

Binnenkort komt de branchevereniging met een tijdelijke opvolger voor Seegers. Daarnaast is per 1 september 2022 Sebahattin Altintas bij KCL gestart als directeur Financiën & Bedrijfsvoering. De directe aanleiding hiervoor is het vertrek van manager Financiën Wim van de Pavert bij KCL. Hij gaat namelijk na een dienstverband van 27 jaar per 1 december 2022 met pensioen. Altintas komt van Pirelli Benelux en kent volgens de branchevereniging de bedrijfstak goed. Bij zijn vorige werkgever begon hij in 2007 en was ondertussen uitgegroeid tot cfo. Altintas studeerde Accounting & Controlling aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en werkte eerder onder andere bij accountant Deloitte.

“Wij danken Laura Seegers voor haar bijdrage in de afgelopen tweeënhalf jaar en wensen haar veel succes in de toekomst. Vanzelfsprekend zullen wij op gepaste wijze nog afscheid nemen van Wim van de Pavert. Daarnaast zijn wij bijzonder verheugd met de komst van Seba Altintas. Hij is vanuit Pirelli al jaren actief in de sector. Hij gaat Vaco ook vertegenwoordigen als bestuurslid van het Bedrijfstakpensioenfonds voor de Banden- en Wielenbranche”, vertelt Vaco-voorzitter Ron van der Jagt, in een persbericht.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.