Vaco waarschuwt voor dubieus energieadviesbureau

Vaco waarschuwt voor dubieus energieadviesbureau

Vaco waarschuwt zijn leden voor een dubieus energieadviesbureau dat ondernemers op agressieve wijze telefonisch benadert. Dit meldt Automotive Werkplaats op basis van een waarschuwing van Vaco.
Boetes
Het bedrijf doet zich voor als partner van de overheid en schermt met boetes als ondernemers niet met hen in zee gaan, aldus Vaco. De branchevereniging waarschuwt zijn leden naar aanleiding van geluiden die het heeft ontvangen van zijn achterban. `Enkele leden van Vaco zijn benaderd door een malafide bedrijf dat er een agressieve verkoopmethode op na houdt`, vertelt Arie Verhoef, senior beleidsmedewerker van Vaco. Het zogenaamde energie-adviesbureau opereert onder meerdere namen. Verhoef kan deze echter niet bekend maken, vanwege mogelijke juridische gevolgen.
Ook MKB Nederland
Volgens de branchevereniging werken de Rijksdienst voor ondernemend (RVO), gemeenten of Omgevingsdiensten niet samen met energieadviesbureaus. Naast de Vaco heeft ook MKB-Nederland zijn leden onlangs gewaarschuwd voor de praktijken van het desbetreffende adviesbureau. (Foto: Shutterstock)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.