Sentury-Landsail introduceert de Sentury Qirin 990 EV [Partnerbijdrage]
Sentury Qirin 990 EV (Beeld: Inter-Sprint)

Sentury-Landsail introduceert de Sentury Qirin 990 EV [Partnerbijdrage]

Sentury-Landsail introduceert onder de merknaam Sentury een belangrijke nieuwkomer binnen de alom geprezen Qirin familie. Met de productie van de Sentury Qirin 990 EV laat Sentury-Landsail wederom zien dat het voorop loopt met de laatste technische ontwikkelingen.

EV auto’s zijn zeer sterk in opkomst in Europa. Met de onthulling en introductie van de Sentury Qirin 990 EV introduceert Inter-Sprint Banden B.V. uit Moerdijk de allereerste Chinese EV Band in Europa. Deze nieuwe EV band is direct beschikbaar in 14 verschillende maten van 16 t/m 20 inch.

QIRIN 990 EV

Het centrale deel van het loopvlakpatroon wordt gevormd door een patroonblok met hoge stijfheid. Dit zorgt niet alleen dat dat deze band voldoet aan de hoge slijtagevereisten van EV-banden, het biedt de automobilist nog meer voordelen:

Uitstekende stabiliteit en grip; het profiel brengt het enorme koppel van elektrische voertuigen effectief over en biedt een uitstekende stabiliteit bij hoge snelheid.

Lage rolweerstand: het loopvlakpatroon en het specifieke ontwerp van de band zijn gericht op het verlagen van het energieverbruik, dit verbetert de kilometrage van elektrische voertuigen.

Lager geluidsniveau: Het loopvlak maakt gebruik van drie soorten computer geoptimaliseerde ontwerpen van de loopvlakhoogtes die resonanties effectief vermijden en het comfort verbeteren.

Extra voordelen van Inter-Sprint als uw zakenpartner in banden

Inter-Sprint is Europa’s grootste import- en exportbedrijf voor banden. Daarnaast is Inter-Sprint een sterke logistieke partner voor hun klanten met “just in time” leveringen en biedt een sterk aanbod in premium/OE merken, met name in de SUV/UHP range en Truck banden. Inter-Sprint voert een zeer concurrerend, volledig assortiment van premium merken, exclusieve merken en private labels. Inter-Sprint biedt een gebruiksvriendelijk en zeer betrouwbaar E-commerce systeem, 24/7 beschikbaar: real-time.

Meer weten? Bezoek de website www.inter-sprint.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.