Tyreweb start met levering stalen velgen

Tyreweb start met levering stalen velgen

Online B-to-B leverancier Tyreweb start naast het leveren van autobanden ook met het leveren van stalen velgen en aanverwante artikelen zoals slaglood, plaklood en bandenvet. Tyreweb levert het complete assortiment stalen velgen voor personenauto’s, suv’s en light-trucks.
Reden om naast banden ook stalen velgen te gaan leveren is om voor de klanten de inkoop te vereenvoudigen en een extra service te leveren. De klanten krijgen de banden, stalen velgen en aanverwante artikelen uit één hand, aldus directeur Menno Beukers. “Wij kunnen de banden nu in combinatie met de velgen leveren, zowel los als gemonteerd op de velg. Voor dit alles kunnen onze klanten nu terecht op één adres. Dit biedt hen gemak en inkoopvoordeel.”
Tyreweb is in 2005 opgericht door Menno Beukers. Het bedrijf levert banden en stalen velgen aan auto- en  bandenbedrijven in de Benelux en Duitsland. “Hier zullen nog landen aan worden toegevoegd”, aldus Beukers. “Wij werken met man en macht aan de uitbreiding van ons netwerk.”

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Ans en wim dehaard

    Wederom genieten van jullie.
    Veel succes gewenst door Ans en WIM

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.