Tyre24 herstructureert prijzen

Tyre24 herstructureert prijzen

Het online platform voor banden, velgen en onderdelen Tyre24 heeft het prijssysteem voor beginners en bestaande klanten gewijzigd:
Basic en Premium
Voor klanten is er nu een Basic en een Premium account. De toegang met een enkele licentie tot Tyre24 blijft hetzelfde met 22 euro netto per maand, maar wordt vervangen door het nieuwe Basic account. De provisiekosten voor alle partnersites (5,9%) zijn aangepast. Voor dealers die meer prestaties en meer service willen geldt een Premium account met een tarief van 59 euro per maand. Hierbij ontvangt de dealer een licentie voor meerdere gebruikers. Er geldt een kopersbescherming als een artikel niet aankomt of niet is zoals beschreven. In dat geval krijgt de dealer zijn geld terug. Bovendien geldt er een beste prijsgarantie. Als de dealer een identiek product van dezelfde leverancier op een andere marktplaats goedkoper vindt en toch het product op Tyre24 koopt, krijgt hij het verschil terug.
Prioriteitstelling
Een special kenmerk voor het Premium account is ook de prioriteitstelling van de leveranciers. Voor bestellingen en verzending krijgen verkopers met deze toegang voorrang op de resterende bestellingen. Daardoor krijgt de handelaar eerder zijn goederen en kan de opdrachten van zijn klant sneller verwerken. Bovendien kunnen handelaren de Tyre24-apps, op onbeperkte aantal apparaten gebruiken zonder extra kosten.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.