Twee nieuwe vestigingen Point S

Twee nieuwe vestigingen Point S

Op zaterdag 7 juli aanstaande trekken de burgemeesters van Huizen en Naarden gezamenlijk op om de opening te verrichten van twee nieuwe vestigingen van bandenspecialist Point S. Beide burgemeesters zullen op één dag zowel de nieuwe vestiging in Huizen als die in Naarden officieel openen. De twee vestigingen, voorheen Brouwer Banden, gaan vanaf dat moment verder als Point S. De bandenspecialist kent de regio en de discussie over de gemeentelijke herindeling en heeft daarom het initiatief genomen om beide burgemeesters bij wijze van proef samen op te laten trekken.
Op zaterdag 7 juli om 10.00 zal eerst de vestiging in Huizen worden geopend en vervolgens om 11.00 uur vindt de opening in Naarden plaats. Het vervoer tussen de vestigingen zal gebeuren in een open koets. De burgemeesters worden vergezeld door Wim Reijmerink (directeur Point S Nederland) en Carel Bikkers (voorzitter Point S Nederland).
De nieuwe vestigingen worden geleid door bandenondernemers Jeffrey van Eeden (Huizen) en Gerard Bon (Naarden). Een deel van de opbrengst van de bandenverkoop in de maand juli zal worden gedoneerd aan een plaatselijk goed doel. Bandenondernemers Jeffrey van Eeden (Huizen) en Gerard Bon (Naarden) zullen tijdens de officiële opening de goede doelen bekend maken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.