TTI Tyre Trading neemt Eurogrip op in assortiment
(Foto: TTI Tyre Trading)

TTI Tyre Trading neemt Eurogrip op in assortiment

Bandengroothandel TTI Tyre Trading gaat Eurogrip-scooterbanden verkopen. Eurogrip is een nieuwe speler op de Europese scooterbandenmarkt.

De ‘Bee Connect’ is het model wat de bandenmaker nu in de markt heeft staan en TTI gaat verkopen. Volgens het merk ligt de focus van de band op grip, handling en comfort. Markstudies die het bedrijf met eigenaren van tweewielers uitvoert, moeten verder de prestaties en duurzaamheid van zijn banden verbeteren. De banden van Eurogrip zijn in Italië ontworpen en in verschillende landen wereldwijd getest. Dit gebeurt volgens de maker in samenwerking met gerenommeerde bandenfabrikanten om “topkwaliteit, prestaties en duurzaamheid te garanderen”.

Over de testen stelt Eurogrip dat deze zijn uitgevoerd door onafhankelijke testers met race-ervaring. Verder letten de testers op grip, handling, stabiliteit, reactievermogen en comfort, op zowel droog, als nat wegdek. De testtrack hiervoor is de ASC Vairano Track. De bandenmaker probeert op het gebied van kwaliteit A-merken als Michelin en Pirelli te evenaren. Daarentegen legt het merk meer focus op een allround band die over de hele linie betrouwbaar is. Voorbeelden hiervan zijn comfort, stabiliteit, kilometrage, wendbaarheid en grip.

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.