TTI Tyre Trading importeur Avon Tyres

TTI Tyre Trading importeur Avon Tyres

Avon Tyres heeft TTI Tyre Trading International aangesteld als officieel importeur. Dit laat de bandendistributeur in Numansdorp weten.
Distributeur
TTI is dit jaar 30 jaar actief in de bandenhandel. Eigenaar Peter-Alexander van’t Hof is de vierde generatie in het familiebedrijf. TTI is distributeur van banden in de Benelux en Noord-Duitsland vanuit het eigen magazijn in Numansdorp en Van Aalderen Twen-Tyre in Nederland en Reifen Kraftwerk GmbH in het Ruhrgebied in Duitsland.
Motorsport
Avon is een bandenmerk met een rijke geschiedenis in de motorsport en originele uitrusting onder Britse niche merken zoals Caterham, Lotus, Rolls Royce, Bentley en TVR. Volgens Van ‘t Hof is het merk dan ook een geweldige aanvulling voor het familiebedrijf “Het Europese assortiment biedt Premiumproducten met A-kwaliteitslabels voor grip op nat wegdek. Het wordt ondersteund door een uitstekende service én een marketingcampagne met een nieuw uiterlijk..”
TTI laat ook weten dat de strategie met Avon anders wordt dan tot nu toe met andere merken: “Samen met Avon hebben wij een strategie verzonnen met beheersing van de stromen op het internet.  Hierdoor kan onze klant weer geld verdienen aan banden. Klanten die daarin mee willen gaan, willen we bij T.T.I. Tyre Trading International graag als dealer.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.