TTI lanceert nieuw bandenmerk Laufenn in Benelux

TTI lanceert nieuw bandenmerk Laufenn in Benelux

TTI LaufennTTI Tyre Trading International introduceert Laufenn, een nieuw merk van de Koreaanse bandenfabrikant Hankook Tire.

Groei
Als een merk van Hankook Tire biedt Laufenn betrouwbare kwaliteit en service. Het nieuwe merk vertegenwoordigt de visie van Hankook als het gaat om de groei in de wereldwijde automobielmarkt. De bandenlijn wordt o.a. geproduceerd in de fabriek in Hongarije, één van de modernste fabrieken ter wereld.

Productlijnen
In Europa worden 5 productlijnen op de markt gebracht, bijna allemaal voor personenauto’s. TTI start binnen de Benelux met de S Fit EQ (zomerbanden voor het sportsegment van 15 tot 19 inch), de G Fit EQ (zomerbanden van 13 tot 17 inch) en de X Fit Van (zomerbanden voor het SUV/bestelautosegment van 14 tot 16 inch). De producten zijn vanaf 1 maart te bestellen bij T.T.I.

T.T.I. Tyre Trading International is een internationale groothandel in autobanden, 4X4 banden, bestelautobanden en vrachtautobanden. Het bedrijf is distributeur van Hankook en biedt daarnaast ook de eigen importmerken Falken, Sailun, Toledo en Atturo.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.