TTI Holding neemt Motoria Benelux over

TTI Holding neemt Motoria Benelux over

Tire Trading InternationalTTI Holding heeft de werkzaamheden van onderdelenspecialist Tebur Holding, met als handelsnaam Motoria Benelux, overgenomen.
One-stop-shop
TTI Holding wordt 100% eigenaar van Motoria Benelux in Barneveld en dochteronderneming Motoria GMBH in Duitsland. Met deze overname ontstaat een sterke one-stop-shop speler voor motor en scooter ondernemingen in de Benelux, aldus TTI Holding: “Door het samenbrengen van zowel de banden als de onderdelen voor tweewielers, kunnen beide bedrijven nog meer synergie behalen.”
2 locaties
De twee bedrijven gaan verder op dezelfde voet als voorheen en zullen leveren vanuit 2 locaties: Numansdorp (Moto- SN) en Barneveld (Motoria Benelux).
Motoria Benelux is in 1932 opgericht onder de naam BV Technisch Bureau Tebur en is importeur en groothandel in onderdelen voor de tweewieler branche.
Onder TTI Holding vallen de namen Moto-SN en Tyre Trading International (TTI). Moto–SN, voorheen Motorbandenservice Nederland, is leverancier van motor, scooter en ATV banden in de Benelux. Tyre Trading International (TTI) is een internationale groothandel in autobanden.

Dit bericht heeft 0 reacties

  1. Fred van Reenen, Salesmanager Lebon & Gimbrair/Nederman NL

    Dat is nog eens nieuws. Voor beiden een perfecte stap. Nou mannen, succes allemaal.

  2. Veen

    Prima actie? Ze schoppen er tegelijk personeel uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.