Trend bestelauto’s vraagt om flexibiliteit werkplaats

Trend bestelauto’s vraagt om flexibiliteit werkplaats

Autec VLTDe trend in het steeds groter worden van bestelauto’s en de stijging in verkopen van nieuwe bestelauto’s stelt nieuwe eisen aan een goed uitgeruste werkplaats. Dit stelt Autec-VLT naar aanleiding van de deelname aan de MobiliteitsRAI in Amsterdam.

Hefbruggen
Tijdens de MobiliteitsRAI in de RAI (17-21 oktober) demonstreert Autec-VLT verschillende nieuwe hefbruggen. Eén ervan is de pantograaf (half)schaarhefbruggen. Deze combineert de voordelen van een kolommen rijbaanhefbrug met een rijbaanschaarhefbrug, waarbij 3 keer meer bewegingsvrijheid wordt geboden. Daarnaast is er een demonstratie van de draadloze mobiele hefkolommen met bestelauto. Deze mobiele hefkolommen biedt flexibele toepassingsmogelijkheden. Verder demonstreert Autec-VLT een 2 kolomshefbrug speciaal gericht op onderhoud aan bestelauto’s en Pick-up’s.

Rendement
Autec-VLT biedt bezoekers aan de stand gericht advies en tips voor het verhogen van het serviceniveau en het rendement van de werkpaats. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende beursaanbiedingen.

Autec-VLT is aanwezig op standnummer:01.302.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.