Trelleborg ontvangt Agco Eame 2012 Supplier of the year award

Trelleborg ontvangt Agco Eame 2012 Supplier of the year award

Trelleborg, leverancier van banden en wielen voor landbouwvoertuigen, heeft de prestigieuze Agco Eame 2012 Supplier of the year award gewonnen in de categorie ‘Samenwerking’. Deze award werd op 25 september 2012 uitgereikt tijdens een bijeenkomst in de Agco Fendt fabriek in het Duitse Marktoberdorf.
Volgens Josip Tomasevic, Vice President Global Purchasing and Materials bij Agco Corporation, won Trelleborg de award vanwege de goede service op haar geleverde banden. “Het team, de producten en processen passen naadloos in de Agco-organisatie. Trelleborg draagt goed bij aan ons gemeenschappelijke doel van het vergroten van efficiency in de landbouw.
Trelleborg was tijdens de bijeenkomst aanwezig samen met de andere belangrijke leveranciers van Agco Corporation. “Wij zien dit resultaat als een beloning voor de betrokkenheid en de inspanningen van Trelleborg bij de initiatieven met Agco”, aldus Paolo Pompei, Business Unit President Agricultural & Forestry Tires bij Trelleborg Wheel Systems. “Agco en Trelleborg zijn van plan om gezamenlijk nieuwe projecten te lanceren voor de ontwikkeling en marketing van nieuwe producten voor de landbouw.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.