Toyo Tires stapt in sponsoring darts competitie

Toyo Tires stapt in sponsoring darts competitie

Toyo Tires wordt een van de officiële partners van de Professional Darts Corporation (PDC). De overeenkomst van drie jaar gaat in vanaf het William Hill World Darts Championship.

Populariteit
Reden voor het partnership is dat de populariteit van darts de voorbije tien jaar sterk is gestegen. Darts is als tv-sport bovendien groter dan ooit dankzij de prijzenpot van 14 miljoen Britse pond. Toyo Tires wil dankzij de sponsorovereenkomst wereldwijd een recordaantal kijkers bereiken. De bandenproducent sponsort al een aantal van de grootste namen in de autosport en is vastbesloten om via het partnerschap met de PDC op dezelfde manier te investeren in dartstalent.

WK
Op het WK in Londen (13 december t/m 1 januari) zullen alle 96 deelnemers Toyo Tires-patches dragen, en het merk zal ook tijdens de rest van het PDC-seizoen op een strategische manier in beeld komen. Er wordt verwacht dat maar liefst 40 miljoen kijkers de vele toernooien waarop Toyo Tires in 2019 aanwezig zal zijn, op tv zullen volgen. (Foto: Toyo Tires)

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.