Toyo Tire lanceert nieuwe NanoEnergy

Toyo Tire lanceert nieuwe NanoEnergy

Toyo Tire Benelux BV lanceert de nieuwe NanoEnergy, een reeks van Premium Eco banden waar ecologie, veiligheid en efficiëntie de belangrijkste sleutelwoorden vormen.
NanoEnergy is de nieuwe technologisch geavanceerde oplossing voor hybrides en ECO auto’s. NanoEnergy banden werden ontwikkeld met behulp van Toyo Tires’ nieuwe Nano Balance Technology, een filosofie die onderzoek, analyse, design en ontwikkeling omvat. Naast voordelen zoals een lage rolweerstand en grip op nat wegdek, bieden NanoEnergy banden veilige rijeigenschappen, comfortabele handling en een langere levensduur. Volgens Toyo heeft de NanoEnergy uitstekende EU label waarden voor brandstofefficiëntie, veiligheid en geluidsproductie.
Het geoptimaliseerde profielontwerp vermindert het afrolgeluid naar slechts 68 dB, levert betere grip op nat wegdek en zorgt op die manier voor een hoog rijcomfort. Een aangepaste rib breedte zorgt er op zijn beurt voor dat de rolweerstand miniem wordt en garandeert een zeer korte remafstand op nat wegdek (B). De uitstekende grip op nat wegdek alsook de verbeterde thermische stabiliteit is te danken aan het “Super Active” en “Grip” Polymer compound.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.