Toyo sponsort het Europese veldrijden
(Foto: Shutterstock)

Toyo sponsort het Europese veldrijden

Toyo Tires wordt officieel sponsor van de UEC Cyclocross European Championships. De bandenmaker sponsort daarnaast ook de UCI Cyclocross World Cup.

De Union Européenne de Cyclisme (UEC) organiseert sinds 2003 jaarlijks het EK veldrijden. Dit jaar is Drenthe het decor voor de wielerwedstrijd. Op de eerste dag komen de elite-vrouwen, beloften-mannen en junior-vrouwen aan bod. De dag daarna zijn de elite-mannen, beloften-vrouwen en junior-mannen aan de beurt. “De positieve uitstraling die deze groeiende sportdiscipline met zich meebrengt geeft onze merkbekendheid een boost in Europa.  Naar verwachting zullen de Nos, Sporza, Eurosport en vele andere buitenlandse zenders de wedstrijden live uitzenden. Hiermee krijgen de aanwezige sponsors meer zichtbaarheid”, vertelt Steven Laurijssen, directeur bij Toyo Tires Benelux, in een persbericht.

Naast de sponsoring van sportevenementen is het bandenmerk met meer investeringen in de Europese markt bezig. Onlangs investeerde het bedrijf nog in zijn nieuwe R&D Center in Düsseldorf en werden nieuwe productiefaciliteiten in Servië geopend.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.