Toyo OE op nieuwe Mitsubishi L200

Toyo OE op nieuwe Mitsubishi L200

Toyo Mitsubishi L200Toyo Tires gaat de Toyo Open Country A28 band aan Mitsubishi Motors Corporation leveren voor eerste montage op de nieuwe Mitsubishi L200 pick up. Dit heeft Tatsuo Mitsuhata, president van Toyo Tire Europe GmbH, bekend gemaakt.
Europa
De Open Country A28 zal in de maat 245/65R17 111S worden gemonteerd in heel Europa op deze vijfde generatie van de Mitsubishi L200. Deze pick-up zal in de tweede helft van 2015 worden gelanceerd. De banden voor deze auto moeten robuust zijn voor een ruwe ondergrond, maar ook in staat tot comfort en een goed weggedrag op hogere snelheden. “De Toyo Tire Open Country A28 band voldoet aan deze eisen en bieden comfort en een goede controle over de auto tijdens hun gehele levensduur”, aldus Tatsuo Mitsuhata.
Vertrouwen
Van de eerdere generaties van de Mitsubishi L200 zijn er al meer dan een miljoen in de gehele wereld verkocht. De keuze van Mitsubishi Motors voor Toyo Tires voor eerste montage weerspiegelt naar eigen zeggen het vertrouwen in de hoge kwaliteit van de materialen en de productie.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.