Toyo OE op Mazda3

Toyo OE op Mazda3

De Toyo NanoEnergy R38 is in de maat 205/60 R16 92V geselecteerd als eerste montageband voor de recent in Europa gelanceerde nieuwe Mazda3. Dit heeft Toyo Tire President Akira Nobuki bekend gemaakt.
Toyo NanoEnergy
De Mazda3 is de eerste auto waarop een Toyo NanoEnergy als eerste montage wordt gebruikt. De auto is ontwikkeld met behulp van KODO ontwerp en met Mazda’s bekroonde SKYACTIV technologie. Sinds de lancering van de eerste generatie Mazda3 in 2003, werden er over 3.7 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Dit maakt van de Mazda3 de best verkochte auto van het automerk.
Zuinig
De NanoEnergy R38 is een zeer zuinige band die superieure responsiviteit en opwindend rijgedrag levert, maar tegelijkertijd de nodige milieuvriendelijkheid en veiligheid verstrekt die voldoen aan de eisen van de nieuwe Mazda3. Volgens Toyo Tire zullen de banden in van de NanoEnergy familie meer en meer gebruikt worden als eerste montage voor nieuwe voertuigen omwille van Toyo’s technologie die een hoge brandstofefficiëntie garandeert.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.