The Alwaysbemobile Company wint FD Gouden Gazelle

The Alwaysbemobile Company wint FD Gouden Gazelle

The Alwaysbemobile Company ontving de FD Gouden Gazelle, een initiatief van Het Financieele Dagblad en Graydon. Het automotive bedrijf realiseerde de grootste omzetgroei in de categorie ‘grote ondernemingen’ in de provincie Utrecht. The Alwaysbemobile Company wint de prestigieuze award met een groei van 59%. Patrick Ledegang, CFO van The Alwaysbemobile Company, reageert op het winnen van de FD Gouden Gazelle: “We zijn trots op onze financieel onafhankelijke positie. Ondanks de snel veranderende automotivemarkt zijn wij in staat om een forse groei te realiseren. Het winnen van deze prijs toont wederom aan dat The Alwaysbemobile Company een pionier is in de automotivesector. Deze prijs dragen we op aan de duurzame relatie met onze klanten en aangesloten franchisenemers. Ook in de toekomst blijven we vernieuwen, uitbreiden en groeien.”
De FD Gouden Gazellen worden jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen per regio. Het Financieele Dagblad doet jaarlijks onderzoek naar snelgroeiende ondernemingen in Nederland. Het belangrijkste criterium voor de
FD Gouden Gazellen is de omzetgroei over een periode van drie jaar. Daarnaast moeten de ondernemingen financieel gezond zijn. Belangrijke factoren hierin zijn de waardering van de jaarrekening en de waardering voor het betaalgedrag.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.