Teun Buursema naar Bulthuis Truck- en Trailer onderdelen

Teun Buursema naar Bulthuis Truck- en Trailer onderdelen

Teun BuursemaTeun Buursema (46) is begonnen als accountmanager bij Bulthuis Truck- en Trailer onderdelen, distributeur van onder andere Alcoa wielen.

Alcoa wielen
In zijn nieuwe functie is Buursema verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten op het gebied van de verkoop Alcoa wielen en producten voor de bandenspecialisten in Nederland.
Bulthuis is sinds 2014 dealer van Alcoa producten en sinds januari 2016 premium distributeur. Het bedrijf is gestart met 2 accountmanagers die zich bezig houden met verkoop van Alcoa producten voor de aftermarket. Teun Buursema zal zich richten op de bandenspecialisten en de bandenhandel.

Banden en transportbranche
Met deze uitbreiding van het verkoopteam benadrukt Bulthuis het grote belang dat men hecht aan persoonlijke contacten en intensieve samenwerking met haar relaties in de banden- en transportbranche, aldus Alexander Hanewinkel (commercieel directeur Bulthuis): “Teun heeft een lange staat van dienst in deze branche. Hij brengt een enorme know how mee, wat prima past bij de toekomstplannen van Bulthuis.”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.