Sven Vosselman Partner bij Heiwegen

Sven Vosselman Partner bij Heiwegen

Sven VosselmanPer 1 september is Sven Vosselman als Associate Partner de samenwerking aangegaan met Heiwegen Consultancy. Hij gaat zich richten op de Aftermarket toeleveranciers, OEM fabrikanten en importeurs.

Banden
Sven heeft een achtergrond in de banden en automotive sectoren. Hij heeft onder meer gewerkt als Key Account Manager bij Continental Banden Groep, Procurement Manager Pon’s Automobielhandel en Business Development Manager bij Apollo Vredestein. “We zijn verheugd met de komst van Sven”, aldus Perry van Gerwen, directeur Heiwegen Consultancy. “Hiermee gaan we onze groei voortzetten in de Aftermarket. Zijn kennis en ervaring, alsmede zijn netwerk in de Automotive sector zijn voor ons heel belangrijk.”

Organisatorische vraagstukken
Vosselman zegt geboeid te zijn door mensen met diverse achtergronden en kwaliteiten: “Evenals bedrijven met hun eigen unieke cultuur en marktbenadering. Het succesvol bij elkaar brengen van mensen en bedrijven in deze mobiliteitsbranche en daarnaast het meewerken aan oplossingen van organisatorische vraagstukken zijn voor mij uitdagingen waarvoor ik me graag inzet.”

Heiwegen Consultancy is een HRM-adviesbureau voor de Automotive sector.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.