Starco verdubbelt capaciteit in Arendonk

Starco verdubbelt capaciteit in Arendonk

Om aan de vraag van Europese producenten van caravans en aanhangers te voldoen verdubbelt Starco de capaciteit van haar Trailer & Caravan Customer Care Centre in Arendonk (België).

Band-wiel combinaties
In Arendonk worden band-wiel combinaties gemonteerd op aanhangers en caravans. Om de capaciteit hiervan te vergroten werd een nieuwe montagemachine geplaatst waarmee nu 1.000.000 wielen per jaar kunnen worden gemonteerd. Starco organiseert hier bijeenkomsten voor producenten van caravans en aanhangers. Met de grotere capaciteit is het bedrijf nu ook in staat haar klantenservice verder te verbeteren.

OEM montage
Het vergroten van de capaciteit maakt deel uit van Starco’s focus op partnership met producenten van nieuwe aanhangers en caravans voor de levering van band-wielcombinaties voor OEM montage.

Starco produceert 95 procent van de wielen die worden verkocht in haar eigen productiefaciliteiten. Men beschikt hiervoor over twee faciliteiten in China en Kroatië, die zijn gespecialiseerd in stalen wielen voor aanhangers en caravans.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.