Starco leverancier wielen en banden Terrion tractoren

Starco leverancier wielen en banden Terrion tractoren

Terrion ATM 7360Starco heeft een contract afgesloten met ZAO ATM Group, de Russische producent van Terrion tractoren, voor de levering van banden en wielen.
Starco, Titan, BKT
Volgens de overeenkomst zal Starco stalen wielen leveren van Titan en Starco, en banden van BKT. CEO Peer Ejlersgaard noemt de samenwerking een win-win for alle partners: “De overeenkomst geeft Titan toegang tot de groeiende landbouwmark in Rusland en tot de expertise van de Starco Group. Bandenproducent BKT heeft reeds een distributie-overeenkomst met Starco, maar de overeenkomst met Terrion geeft BKT toegang tot de OEM markt.”
Landbouw
Volgens Starco Regional director Aleksejs Dremacs krijgt Starco door de samenwerking meer invloed in de landbouwsector zonder te hoeven investeren in nieuwe productiecapaciteit. “We brachten Titan en BKT samen in onze samenwerking met het oog op het leveren aan andere OEM klanten in de mondiale landbouwsector.”
De wielen en banden voor Terrion tractoren zullen worden geassembleerd door Starco in St. Petersburg. Producent ZAO AgroTechMash (ATM) Group is Ruslands’ derde grote tractorfabrikant.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.