Snap-on Tools werkt samen met BMW M2 CS Racing Cup Benelux

De BMW M2 CS Racing Cup Benelux en Snap-on Tools Benelux gaan samenwerken. De samenwerking bestaat uit een prijzenpakket en service en technische ondersteuning op de circuits.
Sprintkampioenschap
De BMW M2 CS Cup Benelux is een officieel nieuw sprintkampioenschap. Volgens Snap-on Tools kan worden gerekend op een mix tussen jong aanstormend talent, semi professionele en zeer professionele coureurs. Zij gaan raven in de nieuwe, speciaal voor het circuit ontwikkelde, BMW M2 CS Racing cup-auto en maken iedere race kans om een Snap-on waardebon. Deze kan bij alle Belgische en Nederlandse Snap-on franchisenemers verzilverd worden. Gedurende het seizoen is iedere race een vertegenwoordiger van Snap-on Tools op het circuit aanwezig om technische ondersteuning te bieden en advies te geven.
Gereedschapswagen
Ter gelegenheid van de samenwerking heeft Snap-on Tools in samenwerking met de organisatie van de BMW M2 CS Cup een gelimiteerde, exclusieve gereedschapswagen ontwikkeld die onder licentie verkocht zal worden. De gereedschapswagen is speciaal voor de Cup gewrapt met een fraaie afbeelding van de BMW M2 CS Cup auto.
De BMW M2 CS RACING CUP 2021 zal worden verreden op:
8-9 mei: Zolder (B)
22-23 mei: Zandvoort (NL)
9-10 juli: Spa Francorchamps (B)
25-26 september: Spa Francorchamps (B)
16-17 oktober: Zandvoort (NL)

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.