S&H Tyres wil met Maxtrek Europa in

S&H Tyres wil met Maxtrek Europa in

S&H Tyres in Moerdijk, importeur van Maxtrek banden voor Europa, wil dit bandenmerk verder uitbouwen in Europa. Hiervoor is de internationale bandengroothandel op zoek naar dealers.
Vierseizoenenband
Sinds de start van de verkoop van Maxtrek meldt S&H Tyres zeer tevreden te zijn over de resultaten. Momenteel is dat nog de vierseizoenenband Maxtrek Relamax 4S. “De verkoop van het Chinese profiel toont een zeer stijgende lijn over de afgelopen maanden bij S&H Tyres”, aldus directeur van S&H Tyres Simon Klapwijk. “Het all season profiel biedt goede resultaten op het gebied van aqua planing, grip op nat -en besneeuwd wegdek. De beoordelingen van Maxtrek dealers zijn dan ook erg positief.”
Uitbreiding
De Relamax 4S is verkrijgbaar in 30 maten van 14 tot 17 inch in de series 40 tot 70 en loopvlakbreedtes van 175 tot 235 met de snelheidsindex T, H, S en V. S&H Tyres meldt dat de serie in de komende maanden met 23 maten wordt uitgebreid, van 16 tot 22 inch. Ook komen er nog andere banden van het budgetmerk.
Naast de Relamalx 4S levert Maxtrek een complete serie banden in het budgetsegment met zomer, winter, run-on-flat en vierseizoenenbanden.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.