Serenco lanceert Boxo gereedschapsmerk

Serenco lanceert Boxo gereedschapsmerk

Tijdens de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Venray (1 t/m 13 december) lanceert gereedschappenleverancier Serenco een nieuw merk gereedschap op de Europese markt: Boxo.
Boxo omvat een nieuwe lijn hoogwaardig handgereedschap en opbergsystemen voor de professionele gebruiker. Na de introductie op de Automechanika in Frankfurt en op de Auto Professioneel & Schadeherstel Vakbeurs in Hardenberg is het nu de beurt aan Venray.
Serenco heeft op deze vakbeurs een stand van ruim 70 m2. Iedere eindverbruiker die een gevulde gereedschapswagen bestelt krijgt 10% introductiekorting en een gratis tablet pc t.w.v. 139 euro. Daarnaast zijn er diverse andere aanbiedingen waarbij onder alle bezoekers die tijdens de beurs een order plaatsen dagelijks 3 tablet pc’s worden verloot.
Serenco Nederland is gespecialiseerd in het leveren van exclusief gereedschap en klein werkplaatsequipment voor de industrie en de autobranche. Het bedrijf is onder meer leverancier van de merken Boxo, Powerhand, Power-Start, Gojak, Rakjak, Bootgun, Tyre Seals en Metrinch.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.