Saarloos en Nederman starten alliantie

Saarloos en Nederman starten alliantie

Management-Saarloos-en-NedermanSaarloos Automotive Equipment en Nederman Nederland zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Hierdoor creëren ze een compleet pakket producten en diensten voor de inrichting van werkplaatsen.
Totaalaanbieder
Volgens beide bedrijven wordt de branche zo verrijkt met een totaalaanbieder in het hogere segment: “Saarloos fungeert in dit verband als aanspreekpunt voor de markt.”
Reden voor de samenwerking is dat het aanbod van Saarloos en Nederman uiterst complementair is. Nederman is vooral gespecialiseerd in apparatuur en systemen voor transport en opslag van olie, vet en brandstof alsmede afzuiging van uitlaatgassen. Het aanbod van Saarloos omvat advies, hoogwaardige apparatuur en vakkundige installatie en onderhoud . Samen vormen de partijen een one-stop-shop voor werkplaatsinrichting.
Nedermann en Saarloos
Nederman is opgericht in Zweden. Nederman Nederland is ontstaan toen de Nederman groep in 2012 Lebon & Gimbrair overnam.
Saarloos Automotive Equipment in Venray behoort tot de grootste toeleveranciers voor de automotive branche in de Benelux. Het bedrijf levert apparatuur voor werkplaatsen van dealer- en universele autobedrijven, inclusief bedrijven die zich richten op schadeherstel, banden en quickservice, truckservice en carwash.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.